REGISTER
LOGIN
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

O grze:


Shqiperia si një fuqi botërore? Në E-Sim është e mundur!

Në E-Sim kemi një botë të gjallë e të gjallë, e cila është një kopje pasqyrë e Tokës. E pra, ndoshta jo plotësisht i pasqyruar, sepse ekuilibri i fuqisë në këtë botë virtuale duket pak më ndryshe se sa në jetën reale. Në E-Sim, SHBA-ja nuk duhet të jetë një superfuqi botërore, Ajo mund të menaxhohet në mënyrë efikase si një vend shumë më i vogël që ka qytetarë sipërmarrës që mbështesin themelin e saj. Çdo gjë varet nga lojtarët vetë dhe se si ata vendosin të formësojnë hartën politike të lojës.

Punoni për të mirën e vendit tuaj dhe shikoni që ajo të ngrihet në një perandori.

Aktivitetet në këtë lojë janë të ndara në disa module. Së pari është ekonomia si një qytetar në një vend të zgjedhur, ju duhet të punoni për të fituar para, të cilat ju do të merrni për të shpenzuar për shembull, për ushqimin ose blerjen e armëve të cilat janë kritike për progresin tuaj si luftëtar. Ju do të punoni në ose kompanitë private të cilat janë në pronësi të lojtarëve ose kompanive qeveritare të cilat janë në pronësi të shtetit. Pas përparimit në lojë ju do të merrni më në fund mundësinë për të ngritur biznesin tuaj dhe të punësoni lojtarë të tjerë. Në qoftë se zhvillohet, ne mund ta ndryshojmë atë në një shoqëri aksionare dhe të hyjmë në tregun e aksioneve dhe të fitojmë edhe më shumë para në këtë mënyrë.


Në E-Sim, luftërat ndërkombëtare nuk janë asgjë të zakonshme.

"E-Sim është një nga lojërat më unike të shfletuesve atje"

Bëhuni një politikan me ndikim.

Moduli i dytë është një politikë. Ashtu si në jetën reale të politikës në E-Sim janë një mjet jashtëzakonisht i fuqishëm që mund të përdoret për qëllimet tuaja. Herë pas here ekzistojnë zgjedhje në lojë në të cilën ju jo vetëm që do të votoni, por do të keni aftësinë për të kandiduar për kreun e partisë ku jeni. Ju gjithashtu mund të aplikoni për kongres, ku një herë ju zgjodhët do t'ju jepet e drejta për të votuar për ligjet e propozuara nga anëtarët e kongresit tuaj ose nga presidenti juaj dhe për të propozuar ligje vetë. Votimi për ligjet është i rëndësishëm për vendin tuaj pasi ai mund të formësojë jetën e atyre që janë përreth jush. Ju gjithashtu mund të përpiqeni të bëheni kreu i një partie të caktuar dhe madje të merrni pjesë në zgjedhjet presidenciale dhe të vendosni mbi formën e politikës së jashtme të një shteti të caktuar (për shembull, kush të deklarojë luftë). Karriera në politikë nuk është e lehtë dhe për të pasur sukses, duhet të keni një plan të mirë dhe të konkuroni për votat e votuesve.


Ju mund të falimentoni ose të bëheni një njeri i pasur duke luajtur në tregun e aksioneve.

Lufta ndërkombëtare.

Moduli i fundit dhe ndoshta më i rëndësishmi është ushtarak. Në E-Sim, vendet vazhdimisht luftojnë njëri-tjetrin për kontroll mbi territoret, të cilat në këmbim u japin atyre akses në lëndë të para më të vlefshme. Për këtë qëllim, ata formojnë aleanca, luftojnë me luftëra ndërkombëtare, por ata gjithashtu duhet të merren me, për shembull, kryengritjet në vendet e pushtuara ose luftërat civile, të cilat mund të shpërthejnë në territorin e tyre. Ju gjithashtu mund të merrni pjesë në këto përplasje, edhe pse ju jepet mundësia për të udhëhequr një jetë si pacifist, i cili fokusohet në aktivitete të tjera në lojë (për shembull, drejtimin e një gazete të suksesshme ose shitjen e produkteve).


Në ankand mund të shisni ose blini inventarin tuaj të ëndrrave.

E-Sim është një lojë shfletuesi unike. Krijuesit e tij sigurojnë përfaqësim realist të mekanizmave të pranishëm në botën reale dhe i dhanë të gjithë fuqinë lojtarëve që formojnë imazhin e Tokës virtuale sipas tyre.


Investoni, prodhoni dhe shisni - të jeni sipërmarrës në E-Sim.


Merrni pjesë në ngjarje të shumta për komunitetin E-Sim.